Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Akay’dan sanata ve sanatçıya destek!

Akay’dan sanata ve sanatçıya destek!

Akay’dan sanata ve sanatçıya destek!

Ressam Gül Saracoglu, Seyhan Belediyesi Yasar Kemal Kültür Merkezi fuayesinde bu kez “Peysaj” isimli Fotograf sergisiyle sanatseverlerin karsisina çikti. Baskan Akif Kemal Akay’in da katildigi açilista 49 Fotograf sergilendi.

“PEYSAJ” ISIMLI SERGIDE 49 ESER SANATSEVERLERE SUNULDU

 

Adana Ressamlar Dernegi tarafindan organize edilen Gül Saracoglu Fotograf sergisine Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay ve esi Nesrin Akay, Adana Ressamlar Dernegi Baskani Hüseyin Yilmaz ile çok sayida sanatsever katildi. 30 yillik sanat yasaminda resim çalismalariyla ön plana çikan sanatçi Gül Saracoglu, “Peysaj” adini verdigi sergide bu kez 49 eserden olusan Fotograf eserleriyle sanatseverin karsisina çikti.

 

AKAY “BIR SEYE SANATÇI GÖZÜYLE BAKMAK BASLANGIÇ OLUYOR”

Serginin açilisina katilan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Fotograf sanatinin gözlemin somut ifadesi oldugunu kaydetti. Her bir eserin iyi bir gözlemin sonucunda resmedildigini aktaran Baskan Akay “Öncelikle bir seyi sanatçi gözüyle görmek baslangiç oluyor. Gül Saracoglu, bunu oldukça güzel bir sekilde ifade etmis oldukça güzel bir sekilde yasama geçirmis. Bir siyasetçi bir bilim adami olarak Allah hepimize sanatin bir dalinda bir seyler yapabilmeyi nasip etmesini dilerim. Gül Saracoglu’na da bu güzel Fotograf sergisi için tesekkür ediyorum” dedi.

 

SERGI 4 MART TARIHINE KADAR AÇIK KALACAK

Daha sonra Baskan Akay ve esi basta olmak üzere sanatseverler 49 eseri tek tek inceledi. Seyhan Belediyesi Yasar Kemal Kültür Merkezinde açilan sergi 4 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli